Medlemmer

Birgit Solstad Moe

Birgit er en kreativ dame som har vært medlem ved Gaven helt siden starten i 2006. I hovedsak syr hun skinnvesker, men hennes kreativitet gir også utslag i alt fra barneklær, sykkelsetetrekk, småpunger til hårbøyler.

Grethe Skavlan

Grethe er oppvokst i Trondheim. Humor er viktig for henne og det vises i mange av hennes varer. Hun bruker humoristiske tekster og lager figurer som får folk til å stoppe opp og le. Det blir laget små lykkefigurer, ørepynt og smykker i fimo leire, redesign av bøker, bokmerker og bilder i forskjellige teknikker.

Rønnaug Holsæter

Rønnaug bor på Vikhammer og syr i lappeteknikk. Hun begynte å sy lappeteknikk i 1998 og har vært på mange kurs igjennom årene. Det blir sydd nydelige løpere, sminkepunger, toalettmapper, små punger, grytekluter, strikkepinnemapper og mye mer.

Kjersti Rennan Dahl

Kjersti er oppvokst på Inderøy, men bor nå i Trondheim. Hun lager sølvsmykker med unik design, redesign av sølvbestikk, de kjente og kjære vikingelenkene og smykker i nupereller. Opp igjennom årene har hun vært med på flere kurs i sølvarbeid både på smykkeskolen i Oslo og hos Gullsmedmester Jørgen Juul.

Oxana Eide

Oxana kommer fra Volgograd i Russland, men flyttet til Norge i desember 2005. Hun er eier av Snaustrinda Bamsemakeri i Trondheim og der lages det fantastiske bamser med et helt eget personlig uttrykk. Ulike figurer i amigurumi for både små og store, gutter og jenter.

Anniken Skavlan Myhre

Anniken er oppvokst i Trondheim og er en kreativ dame som både hekler, strikker og syr. Hun lager lekre plagg for voksne i tillegg til luer og skjerf. Hun liker redesign så her brukes bestikk til både knaggrekker, mobilholdere, lys og mye mer.

Trude Fjølstad

Trude driver med poselensmaling. Alt males på frihånd så hvert produkt blir unikt. Hun har gått på en del kurs i porselensmaling og har etter hvert utviklet eget design. Hun lager mønstre som er tidløse og som kunder kan samle over flere år.

Ragnhild Govatsmark

Ragnhild strikker dukkeklær, votter, luer og sokker i ulike farger og fasonger. Selbustrikk er hovedproduktet, men hun lager også spesialprodukter for forskjellige årstider og anledninger.

Lene Glasø

Lene strikker barneklær, votter og luer. Hun lager nydelige design så her får dere det helt unike. I tillegg bruker hun både nye og gamle kjente mønstre.

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close